Наші аспіранти взяли участь у Міжнародній зимовій школі в Польщі

Аспіранти другого року навчання денної державної форми за спеціальністю 105 прикладна фізика та наноматеріали кафедри матеріалознавства і новітніх технологій фізико технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Іванів Ірина та Хемій Марія, взяли участь в Міжнародній зимовій школі «Introduction to Doctoral School of Exact Science», яка відбулася 26.03-01.04 у палацовому комплексі Дембіна поблизу Познані (Республіка Польща).

Організатором школи став Університет імені Адама Міцкевича в Познані.

Міжнародна школа точних наук зібрала представниць з 18 українських університетів, які реалізують свої наукові інтереси в дослідженнях з фізики, хімії, біології, математики та інформатики.

Учасниці школи прослухали цікаві лекції про Університет імені Адама Міцкевича, програми, школи, гранти для українських студентів, докторантів і викладачів; ознайомились з новими тенденціями в сучасній науці; відвідали заняття “Навички становлення молодих науковців: прийняття рішень, написання наукових статей та інші вміння, про які вам хотілося б, щоб вам сказали раніше.

Також були організовані цікаві екскурсії по Університету імені Адама Міцкевича в Познані, а саме відвідали Центр передових технологій, факультет хімії, біології та фізики.

На базі Університету імені Адама Міцкевича в Познані відбулося вручення сертифікатів учасницям міжнародної школи точних наук. Окрім того на учасниць школи чекала цікава насичена культурна програма.