Онлайн-зустріч студентів з відомим українським кулінарним експертом Євгеном Клопотенком

У рамках ініціативи факультету туризму 16 лютого відбулася онлайн-зустріч студентів з відомим українським кулінарним експертом, шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. У віртуальній зустрічі взяло участь близько сотні осіб з числа студентів та викладачів факультету туризму. 

Євген Клопотенко розповів історію свого успіху та поділився власним досвідом ведення ресторанного бізнесу. Зокрема, гість пригадав період навчання у Франції в найвідомішій у світі кулінарній школі “Le Cordon Blue”, поділився цікавими ідеями. Щодо планів на майбутнє то, як зазначив відомий український кулінарний експерт, він і надалі популяризуватиме українську кухню, сервіс, традиції.

За словами Євгена Клопотенка сучасний ресторанний бізнес складається з сільської їжі, міської та їжі аристократів. Завданням в цьому процесі, на його думку, вміння поєднати різні види їжі.

” Щоб стати успішним потрібно робити все на 10% більше, ніж інші, тоді Ви будете успішними. Чого вам і бажаю”, – зазначив Євген Клопотенко, звертаючись до студентів. 

На завершення онлайн-зустрічі керівництво факультету туризму та викладачі кафедри готельно-ресторанної та курортної справи подякували Євгену Клопотенку за цікаву розмову та висловили сподівання на чергову зустріч, але вже у форматі офлайн.