“Незвичний Шевченко” зібрав понад сотню юних поціновувачів творчості Кобзаря

Англомовний творчий онлайн-захід ” Незвичний Шевченко”, організований групою студентів А-21(а) та доценткою кафедри англійської філології факультету іноземних мов Наталією Пилячик зібрав 10 березня більше сотні юних поціновувачів творчості генія української поезії.

Учасниками заходу були як і студенти факультету, так і учні шкіл та ліцеїв Івано-Франківщини. Під час заходу вони мали чудову можливість подивитися на постать та творчий потенціал Тараса Шевченка з іншого боку. Студенти, школярі та ліцеїсти брали активну участь в інтерактивних іграх, активних дискусіях щодо творчості українського поета і художника та уявляли його у ролі сучасного блогера.

Міні-проєкт, присвячений українському майстру слова, дав можливість студентам та майбутнім випускникам обговорити важливі моменти життя класика української літератури англійською мовою та насолодитися спілкуванням у незвичному форматі.

Усі учасники англомовного творчого онлайн-заходу “Незвичний Шевченко” отримали відповідні сертифікати та особливі бонуси за активну участь у заході.