Студенти Івано-Франківського коледжу провели майстер-клас для вихованців реабілітаційного центру

18 грудня 2017 року, напередодні дня Святого Миколая, студенти групи ПО-35 спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського коледжу нашого університету разом із куратором групи Оксаною Цюняк завітали до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Івано-Франківська.

Зустріч була переповнена гарним настроєм, щирістю та теплом. Студентка Наталія Мороз підготувала для вихованців центру майстер-клас із виготовлення ангеликів із ниток. Адже, як зазначила вона, ще з давніх часів перед Різдвяними святами діти виготовляли ангеликів, прикрашали ними ялинку чи дарували їх своїм близьким. Діти старанно працювали і власноруч створили свої обереги.

Виготовленими символічними ангеликами діти прикрасили ялинку. Наприкінці майстер-класу студенти коледжу пригостили дітей солодощами та фруктами, а також подарували дітям м’які іграшки, виготовлені власноруч на практичних заняттях з «Методики трудового навчання з практикумом».

У свою чергу вихованці центру привітали гостей новорічними віршами та піснями.

«У переддень Свята Миколая хотілося поділитися частинкою святкового настрою із вихованцями центру. Дарувати радість дітям – це справжнє щастя, тим паче, коли йдеться про дітей, яким не вистачає родинного тепла. У кожного із нас є свій список добрих справ у житті і варто творити добро, щоб він ніколи не загубився серед щоденної метушні. Адже, саме добрі справи наповнюють наше життя сенсом. Обдаровуймо одні одних добром і любов’ю, нехай у кожного з нас життя буде радісним та щасливим, а великий Чудотворець Миколай вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє!», – зазначила Оксана Цюняк. Також куратор групи висловила вдячність директору Центру Василю Серденько за співпрацю.