Вічна пам’ять Герою!

Захищаючи Україну на фронті, 25 жовтня 2023 р. при виконанні бойового завдання за призначенням поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області загинув студент третього курсу спеціальності 032 Історія та археологія ОР «Бакалавр» Факультету історії, політології і міжнародних відносин Олег Гринішак.

Наш Захисник був старшим оператором, старшим солдатом 1 відділення 2 взводу протитанкових ракетних комплексів роти протитанкових керованих ракет військової частини А 0284. Олег Гринішак народився 9 квітня 2002 р. в с. Назавизів Надвірнянського району Івано-Франківської області. Служив у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади. Виконував службові обов’язки на багатьох напрямках.

Олег писав про себе так: «З дитинства рука тягнулася більше до шаблі ніж до плуга і в 19 років я свідомо обрав для служби одну з бригад ДШВ. Війну зустрів в піднесенні і з посмішкою на обличчі в степах неподалік Криму. Християнин і захисник традиційних цінностей».

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Співчуття рідним та близьким!